CRIDA PER «TORNAR A BALLAR UNA ALTRA VEGADA»

El Primavera Sound reuneix 100 artistes en un vídeo

En el clip, gravat pels músics en el seu confinament, participen des de Rosalía a Iggy Pop, passant per Billy Bragg, Jane Birkin, Jarvis Cocker, Jeff Tweedy (Wilco), Maria del Mar Bonet o Manel

primavera sound / periodico

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

Més de 100 artistes programats pel Primavera Sound tant en l’edició d’aquest any (ajornada al 2021) com en les anteriors participen en un vídeo destinat a enviar «un missatge d’ànim i recolzament» a la comunitat de seguidors i amics del festival. Sota l’eslògan de ‘Music needs you’ (‘La música us necessita’), cantants i grups desfilen seguint el ritme de la cançó ‘Can’t do without you’, de Caribou.

Notícies relacionades

Vídeos gravats pels mateixos artistes en el seu confinament, i allà hi són des de Rosalía fins a Iggy Pop, passant per Billy Bragg, Jane Birkin, Suzanne Ciani, Russell Mael (Sparks), Kevin Drew (Broken Social Scene), Jeff Tweedy (Wilco), Stuart Murdoch (Belle & Sebastian), Jarvis Cocker, Lee Ranaldo (ex-Sonic Youth), Angel Olsen o Geoff Barrow (Portishead). I figures de la nostra escena, integrades a l’imaginari del festival, com Maria del Mar Bonet, Manel, Ferran Palau, Miqui Puig, Maria Arnal, Núria Graham o Amaia. Vídeos gravats al menjador de casa, al balcó, al jardí o al desert, com és el cas del grup malià Tinariwen.

Del vídeo, produït per Vampire Films, es desprèn una crida de recolzament a la comunitat musical. «Tot i que ara estiguem ballant a casa, tornarem a ballar junts una altra vegada», anuncia el festival amb vista a l’edició de l’any que ve.