en méxico

Actriu de 'Pasión de Gavilanes' denuncia l'assetjament dels seus veïns al donar positiu en Covid-19

La intèrpret colombiana Danna García assegura que li prohibeixen utilitzar l'ascensor de la comunitat

zentauroepp12454279 danna garcia200430142812

zentauroepp12454279 danna garcia200430142812

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’actriu colombina Danna García està vivint molts moments difícils en aquesta crisi sanitària provocada per la pandèmia de coronavirus Covid-19.

La protagonista de telenovel·les com ’El señor de los cielos' o ‘Pasión de gavilanes’ ha denunciat públicament l’assetjament que han exercit els seus veïns de l’edifici en el qual resideix a Mèxic sobre ella després de fer-se públic que havia donat positiu per Covid-19.

Una situació molt dramàtica a la qual s’uneix el seu sentiment de tristesa i pena per no poder ser a prop del seu fill.

La Danna ha explicat que la seva comunitat de veïns li ha prohibit utilitzar l’ascensor, per la qual cosa, al tornar de fer-se un nou test del coronavirus va haver de pujar caminant per les escales.

Notícies relacionades

«Avui m’he fet una altra prova de Covid. L’entreguen la setmana que ve. Però com que no em deixen utilitzar l’ascensor els veïns,vaig baixar i vaig pujar asfixiada de tanta escala pel meu problema de pulmons... Ufff, sense paraules,» explicava la protagonista.

A més, la Danna s’ha solidaritzat amb els metges, infermers i sanitaris que també estan sent assetjats pels seus veïns. Una situació dramàtica que es viu a tot arreu.