04 d’abr 2020

Anar al contingut

CULTURA EN QUARANTENA

Estopa farà aquest divendres un concert en directe per Instagram

Els germans Muñoz actuaran des de casa cap a les 20 h, després dels aplaudiments al personal sanitari i als qui lluiten a primera fila contra el coronavirus

Estopa farà aquest divendres un concert en directe per Instagram

FERRAN SENDRA

El duo Estopa oferirà aquest divendres, des de casa i a través d’Instagram, un concert en directe per pal·liar l’aturada de la música durant el confinament pel coronavirus. Els germans Muñoz, que preveuen la connexió cap a les vuit del vespre, després dels aplaudiments diaris al personal sanitari que lluita contra el Covid-19, portaven estudiant aquesta possibilitat des de principi de setmana. 

José i David no viuen junts, però avançaven que se les «apanyarien» per emetre en ‘streaming’ i finalment ho faran possible via la xarxa social d’Instagram. El concert en directe, previsiblement, unirà els dos germans des de les seves cases respectives. «Estem valorant la millor manera», comentava el duo, que tenia previst iniciar el pròxim abril la gira del seu últim disc, ‘Fuego’ (Sony Music). 

No seran els primers que han hagut de recórrer a noves fórmules per tocar separats una mateixa cançó. Dimarts passat el grup El Petit de Cal Eril ja oferia un concert per ‘streaming’ connectant-se cinc músics simultàniament.