VA CAURE EN UN CONCERT

Sabina surt de l'UCI després de la seva operació d'un «hematoma intracranial»

El cantant en va ingressar en aquest hospital dimecres passat 13 de febrer «després d'haver tingut una caiguda accidental»

sabina-operacion / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Joaquín Sabina ja està fora de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Ruber Internacional, on va ser operat dijous passat, dia 13 de febrer, després de la caiguda que va patir el dia anterior durant el concert que oferia al WiZink Center de Madrid amb Serrat.

Segons han confirmat fonts del centre hospitalari a Europa Press, Sabina ja ha sortit de l’UCI i no està prevista la difusió de cap comunicat mèdic més, a part dels dos informes en els quals el centre ja va informar de l’estat de salut del cantant després de l’operació la qual es va sotmetre per un «hematoma intracranial». Sabina va ser ingressat en aquest hospital dimecres passat, dia 13 de febrer «després d’haver tingut una caiguda accidental» en el concert que feia juntament amb Serrat.

Va caure als 30’ de concert

El cantant presentava «un traumatisme d’espatlla esquerra, toràcic i craeoencefálic» i va ser intervingut quirúrgicament per a «la realització d’una evacuació d’hematoma intracranial en hemisferi dret», segons el primer comunicat mèdic.

Notícies relacionades

La caiguda de l’escenari va tenir lloc al voltant de les 21.00 hores, 30 minuts després de començar el concert, quan Sabina estava sobre l’escenari pronunciant unes paraules per presentar la cançó ‘Mediterráneo’.

En aquell moment, va ensopegar i va caure al fossat i es va donar cop un fort al precipitar-se a la zona que separa l’escenari del públic. Immediatament va ser atès pel personal mèdic del recinte. Sabina es queixava d’un fort dolor a l’espatlla, per la qual cosa va ser traslladat fins a un centre hospitalari de Madrid.