HA COMPLERT AVUI 71 ANYS

Sabina cau de l'escenari en ple concert a Madrid

L'artista, que han tret en llitera del recinte, ha tornat en cadira de rodes per acomiadar-se del públic i demanar disculpes per la cancel·lació

20200212 474271 videosabinasuspendec2020021221463209 1 31 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una caiguda de Joaquín Sabina a la part frontal de l’escenari ha obligat a interrompre, i posteriorment a cancel·lar, el concert que el músic jaenès estava coprotagonitzant amb  Joan Manuel Serrat aquest dimecres, al Wizink Center de Madrid.

Segons ha confirmat la promotora de l’espectacle, no ha sigut un desmai, sinó una caiguda, a causa d’un focus que l’hauria enlluernat, cosa que ha fet que l’artista caigués quan l’espectacle amb prou feines feia mitja hora que havia començat.

En llitera i cadira de rodes

Sabina, que ha sigut portat en llitera fora de l’escenari, ha rebut un fort cop a l’espatlla i, després de ser reconegut pels metges del recinte, ha sortit de tornada, en una cadira de rodes, per acomiadar-se del públic i demanar disculpes per la cancel·lació.

Tant la megafonia del pavelló com la promotora han apuntat al 22 de maig com a data en la qual Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat reprendran presumiblement aquesta cita que, com la celebrada fa unes setmanes en el mateix espai, tenia tot l’aforament esgotat.

El dia del seu 71è aniversari

«Aquestes coses només em passen a Madrid, ho sento moltíssim», s’ha disculpat en aquesta reaparició i un dia en què casualment complia 71 anys.

No és la primera vegada que l’intèrpret i compositor pateix un contratemps al Wizink Center que l’obliga a suspendre un concert. Ja va passar el 2014, a poques cançons per al final, a causa de problemes d’estómac, segons va dir el mateix Sabina, que en un primer moment va assegurar que s’havia tractat d’una crisi de pànic escènic.

Quatre anys després

Notícies relacionades

També el 2018, dins de la gira de ’Lo niego todo’ a l’hora i mitja d’actuació, per «una disfonia aguda conseqüència d’un procés víric» que el va deixar «mut» i va obligar a cancel·lar els quatre concerts restants de la gira.

La dèbil salut de ferro de Sabina ha sigut notícia en moltes més ocasions, especialment quan va ser víctima d’un vessament cerebral el 2001, del qual es va recuperar.