¿ESPÒILER O PUBLICITAT?

L'Acadèmia de Hollywood publica per error les seves prediccions amb els guanyadors dels Oscar

L'organització esborra un tuit en el qual assenyalava 'Parásitos' com a millor pel·lícula i Sam Mendes com a millor director per '1917'

oscar

oscar

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Acadèmia d’Arts i Ciències Cinematogràfiques podria haver revelat els guanyadors dels Oscar abans de temps. L’organització va tuitejar recentment una foto titulada ‘Les meves prediccions per als Oscar’ en la qual elegien les possibles guanyadores. Una imatge que ja ha sigut eliminada.

Segons les prediccions de l’Acadèmia, ‘Parásitos’ es faria amb el premi a la millor pel·lícula mentre que Sam Mendes seria millor director per ‘1917. Aquest missatge va generar un gran enrenou entre els internautes que van creure que es tractava d’una filtració, pero el periodista Kris Tapley ha intentat calmar els ànims explicant l’ocorregut. «Relaxeu-vos tots, és una aplicació de prediccions», ha escrit a Twitter.

Unes hores més tard, l’Acadèmia ha aclarit que es tractava d’«un error» i que no reflectia les seves prediccions o guanyadors finals. «Convidem els fans a Twitter a fer i compartir les seves prediccions dels Oscar. Molts de vosaltres ja les teniu. Un breu problema a Twitter va fer que algunes de les vostres semblessin provenir del nostre compte. No ho era. Aquest error ja està resolt. I revelarem les nostres seleccions diumenge».

  

Notícies relacionades

Amb una disputada carrera pel guardó a la millor pel·lícula, molts internautes van considerar que, malgrat l’aclariment, l’Acadèmia ha revelat accidentalment quina és la seva favorita.

A més de l’esmentada ‘Parásitos’, també competeixen pel reconeixement ‘1917’, ‘Joker’, ‘Le Mans ‘66’, ‘El irlandés’,Jojo Rabbit’, ‘Mujercitas’, ‘Historia de un matrimonio’ i ‘Érase una vez en Hollywood’. Tot i que la cinta coreana és una de les grans favorites i ja va arrasar a Cannes, de moment caldrà esperar fins aquest diumenge per conèixer el veredicte final de l’Acadèmia.

Temes:

Oscars