GUARDONS DE L'ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ

Premis Gaudí 2020: Horari i on veure la gala d'avui per TV

La pel·lícula 'La hija de un ladrón', favorita en la nit del cine català amb 13 nominacions

premis-gaudi-2020

premis-gaudi-2020

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els premis Gaudí 2020 s’entreguen avui diumenge, 19 de gener, amb les pel·lícules ‘La hija de un ladrón’ (13 nominacions) i ‘Els dies que vindran’ (13 nominacions) com a favorites‘La hija de un ladrón’‘Els dies que vindran’. [Segueix la gala delsPremis Gaudí 2020 en directe.]

Els guardons de l’Acadèmia del Cinema Català es concediran en una gala que se celebrarà a l’Auditori del Fòrum de Barcelona a partir de les 22.00 hores, i que TV-3 retransmetrà en directe.

L’actriu Anna Moliner serà la presentadora de la cerimònia de lliurament de la 12a edició dels premis. Jordi Prat Coll serà el director de la gala, produïda per Dagoll Dagom.

Cerimònia molt musical

L’acte tindrà un fort component musical. De fet, Moliner protagonitzarà diversos números en una gala que vol fer seu el lema‘M’agrada més el cine que la realitat’,de la cançó de Marie Belle. També estan previstes actuacions d’Albert PlaÀngels GonyalonsNèvoa Xavier Sabata.

Els encarregats d’entregar les estatuetes seran Agustí Villaronga, Àlex Brendemülh, Bruna Cusí, Carme Elias, David Solans, David Verdaguer, Elena Martin, Gerard Quintana, Jan Cornet, Judit Mascó, Mag Lari, Maria Molins, Mireia Oriol, Nora Navas, Pablo Derqui, Rosa Cadafalch, Georgina Amorós Júlia Creus.

Després del parlament de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, el cineasta lleidatà Francesc Betriu, director de pel·lícules com ‘La plaça del diamant’, rebrà de mans de Lluís Homar el premi Gaudí d’honor-Miquel Porter 2020.

Amb el ministre de Cultura

Notícies relacionades

El ministre José Manuel Rodríguez Uribes assistirà a la gala dels premis Gaudí, segons han informat a Europa Press fonts governamentals. Amb aquesta visita, el titular de Cultura es convertirà en el primer membre del nou Govern a visitar Catalunya.

També assistiran a la cerimònia dels guardons del cine català el president de la Generalitat, Quim Torra; el vicepresident, Pere Aragonès; els consellers Mariàngela VilallongaMeritxell Budó i Alfred Bosch; el president del Parlament, Roger Torrent, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.