COMIAT

Txarango anuncia el seu adeu amb disc i gira

'El gran circ' recorrerà diverses poblacions en una carpa on hi haurà molt més que música

txarango

txarango

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Txarango anuncia la seva retirada després de treure nou disc i gira aquesta primavera. Després de deu anys de posar en marxa aquest grup han decidit donar per conclosa aquesta etapa. El grup que acaba d’entrar a l’estudi per gravar el seu quart àlbum ha explicat a través d’un comunicat a les xarxes socials la seva decisió d’abandonar el projecte. «Per nosaltres acomiadar Txarango és una decisió important i volem fer-ho de la millor manera que sabem, cantant i ballant per celebrar la vida compartida amb tothom que ha fet possible aquest somni», ha comunicat la banda del Ripollès. Les entrades ja són a la venda a la plataforma Ticketic que aviat podran utilitzar grups, festivals i sales.

Carpa de circ

Notícies relacionades

Aspiren a acomiadar-se amb alegria i d’una manera molt especial: presentaran el seu nou treball la primavera que ve actuant a la carpa del seu propi circ que recorrerà diferents poblacions. ‘El gran circ’ així s’anomenarà la gira, serà una gira diferent. Estarà autogestionada «basada en l’economia social i solidària». 

Productes artesans

El grup està desenvolupant una cooperativa de barres i cervesa artesana «per donar servei a esdeveniments culturals sense haver de recórrer a les grans marques». La seva intenció és potenciar «productors artesans de tot el territori amb projectes cooperatius que estan desenvolupant la cervesa que estrenarem a la gira». Els productes de menjar de la gira seran de proximitat i de temporada, servits en espais de restauració dels quals s’encarregaran cooperatives d’iniciativa social.