INTÈRPRET DE LOGRONYO

Mor Concha Hidalgo, actriu d''Aída' i 'La que se avecina', als 95 anys

La intèrpret de cine, teatre i televisió hauria complert la setmana que ve 96 anys

zentauroepp51184417 icult concha hidalgo191202184050

zentauroepp51184417 icult concha hidalgo191202184050

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Concha Hidalgo, que va participar en cintes com ‘El viaje a ninguna parte’, ‘La mitad del cielo’ i ‘Los fantasmas de Goya’, i en sèries de televisió com ‘La que se avecina’ i ‘Aída’, ha mort avui als 95 anys, segons ha informat l’Acadèmia de Cine.

També la seva agència d’actors, Kuranda, ha lamentat en el seu compte de Twitter la pèrdua de la intèrpret, una dona que «va dedicar tota la seva vida a la interpretació. El nostre condol als seus fills, familiars i amics».

Notícies relacionades

Nascuda a Melilla el 13 de desembre del 1923, encara que va passar la seva infància a Logronyo, l’actriu de cine, teatre i televisió hauria complert la setmana que ve 96 anys.

Hidalgo deixa una llarga llista d’obres, des de textos clàssics, com ‘La casa de Bernarda Alba’, ‘Fuenteovejuna’ i ‘Romeo y Julieta’, al teatre fins a participacions en les sèries més populars de la televisió, com ara ‘El comisario’, ‘Águila roja’, ‘Aída’ o ‘La que se avecina’, o pel·lícules, com ‘Pájaros de papel’, ‘Matador’ i ‘La mitad del cielo’. 

Temes:

Teatre