contratemps

Primavera Sound 2019: Cardi B cau del cartell i la substitueix Miley Cyrus

El festival anuncia que l'artista ha cancel·lat unilateralment la seva presència per «compromisos promocionals inajornables als Estats Units»

Alhora, programa la icona del pop al seu lloc

zentauroepp47605866 cardi b ignasi190405121411

zentauroepp47605866 cardi b ignasi190405121411 / Amy Harris

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El Primavera Sound ha anunciat aquest divendres que l’artista nord-americana Cardi B no actuarà finalment al festival barceloní, tal com estava anunciat. Segons una nota emesa, la cantant ha cancel·lat unilateralment la seva presència en el certamen per "compromisos promocionals inajornables als Estats Units" a menys de dos mesos per a l’inci del Primavera Sound. El festival lamenta la baixa de Cardi B i obre la possibilitat de tornar els diners als que tinguin una entrada de dia per al 31 de maig, quan anava a actuar la rapera nord-americana, autora d’un dels discos de l’any passat ‘Invasion of Privacy’.

Després d’aquest contratemps, el Primavera Sound ha reaccionat programant la també nord-americana Miley Cyrus, que actuarà divendres 31 de maig, compartint cartell i escenari durant aquella jornada amb altres veus del nou pop com Carly Rae Jepsen, Janelle Monáe i Robyn.

Miley Cyrus, en un concert / nina prommer (efe)