EL FESTIVAL DE MÚSIQUES AVANÇADES

Sónar 2019 ultima el seu programa amb 23 nous noms

Lorenzo Senni, Theo Parrish, Dellafuente i Hauschka, entre les últimes confirmacions

electronica abril 2016 lorenzo senni nt

electronica abril 2016 lorenzo senni nt

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El festival Sónar ha anunciat aquest dimecres els noms que completen el seu excitant cartell per a l’edició 2019, que se celebrarà, recordem, no el tradicional juny sinó del 18 al 20 de juliol.

Aquesta última remesa recull, en essència, una vintena de nous artistes de l’escenari SonarDôme de Sónar de Dia, entre els quals destaquen Lorenzo Senni, tot un renovador del trance, junt amb la seva banda Stargate; Theo Parrish, veterà del house de Detroit, amb un set de tres hores, i el MC Dellafuente, astre (lògic) de la música urbana nacional.

A més, passaran per SonarDôme noms com 700 Bliss (l’equip format per l’artista ‘spoken word’ Moor Mother i la productora DJ Haram), Perel (cantant i productora house amb tocs new wave), Lao & Wasted Fates (tàndem mexicà de ‘beatmakers’), Petite Noir (afropop obert a tot) i Sneaks (multiinstrumentista entre el postpunk i l’electrònica).

L’escena nacional comptarà amb la representació de l’esmentat Dellafuente; el ‘beatmaker’ i realitzador Dano, i els tres artistes que han participat en la Red Bull Academy de Berlín el 2018: Ylia (sola en directe per primera vegada), el productor barceloní Shelly i el gallec Nistra, àlies electrònic d’Anxo Ferreira, guitarrista de Novedades Carminha.

Notícies relacionades

D’altra banda, s’han anunciat un parell de cites addicionals a SonarComplex: Hauschka, que presentarà 'A different forest', la seva obra pianística més transparent, i Push 1 stop & Wiklow, amb un espectacle ('Membrane') encreuament de directe i instal·lació.

Informació sobre venda d’entrades, aquí.

Temes:

Sónar 2022