ESTRENA

Isabel Coixet dirigeix un videoclip d'Alfonso de Vilallonga

La realitzadora barcelonina posa imatges a la cançó 'Chanson de juin', que forma part del nou projecte de l'artista, gravat amb The Jazz & Theatre Band

chanson-de-juin---alfonso-de-vilallonga / periodico

1
Es llegeix en minuts

Isabel Coixet dirigeix el primer vídeo del nou projecte d’Alfonso de Vilallonga, un disc i espectacle gravat amb un nou grup, The Jazz & Theatre Band, format per músics de renom internacional, com ara el trombonista (entre altres coses) Max Dedo o el guitarrista Pau Figueres.

Notícies relacionades

Per al vídeo de 'Chanson de juin', Coixet ha filmat Vilallonga al camp, envoltat de les ovelles i cabres de la masia La Ginabreda de Castellterçol. En aquest ambient convenientment bucòlic, interpreten músic i nova banda una cançó –chanson– d’estil relaxat, aliena a la velocitat dels temps. Això sí, el que sembla una jornada ideal acaba... bé, s’ha de veure el vídeo per saber-ho.

La relació artística entre Alfonso de Vilallonga i Isabel Coixet es remunta als començaments d’ella com a directora. El músic s’ha encarregat de les bandes sonores d’un grapat de les seves pel·lícules, de 'Coses que mai et vaig dir' (1996) a la recent 'La llibreria' (2017), passant per l’emblemàtica 'Mi vida sin mí' (2003).

Temes:

Isabel Coixet