Anar al contingut

MESTRE DE CERIMÒNIES

El còmic Kevin Hart presentarà la gala dels Oscars

L'actor és un dels més populars dels EUA i buscarà remuntar l'audiència de la gala

El Periódico

L’actor nord-americà Kevin Hart ha anunciat en el seu compte d’Instagram que serà el presentador de la 91a edició dels Oscars, que se celebrarà el 24 de febrer del 2019 al Teatre Dolby de Los Angeles (EUA).

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Una publicació compartida de  Kevin Hart (@kevinhart4real) el 

"Durant anys m’han preguntat si alguna vegada presentaria els Oscars i la meva resposta sempre ha sigut la mateixa... Vaig dir que seria una oportunitat com a comediant única en la vida i que passaria quan hagués de passar", va explicar.

"Estic molt content de dir que aquest dia ha arribat finalment", va afegir.

Hart va assegurar que és "increïble" poder unir-se a la "llegendària llista" de personalitats que han fet de mestres de cerimònies a la gala més important del cine.

"Agraeixo a l’Acadèmia de Hollywood l’oportunitat... Ara toca estar a l’altura", va acabar dient.

Hart (Filadèlfia, 1979) és un dels còmics més populars dels Estats Units en l’actualitat i en la seva filmografia destaquen films com 'Ride Along' (2014), 'Central Intelligence' (2016) o 'Jumanji: Welcome to the jungle' (2017).

La seva última pel·lícula, fins ara, és 'Night school' (2018), una comèdia en què va compartir protagonisme amb Tiffany Haddish.

Hart recollirà el relleu de Jimmy Kimmel, que va agafar les regnes dels Oscars en les dues últimes edicions, i provarà de millorar les dades televisives d’aquesta cerimònia, que els últims anys ha vist disminuir el públic als EUA i que el 2018 va registrar la pitjor dada d’audiència de la seva història. 

Temes: Els Oscars