dol en la música

El raper Mac Miller, exnòvio d'Ariana Grande, va morir als 26 anys

El cantant va ser trobat mort a la seva residència de Los Angeles per una possible sobredosi

mac-miller / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El raper nord-americà Mac Miller, exparella de l’estrella pop Ariana Grande, va morir aquest divendres als 26 anys a casa seva, a Califòrnia (EUA), va informar el medi especialitzat de famosos TMZ.

Miller va ser trobat sense vida al migdia a la seva residència de la vall de San Fernando, situada a la part nord de Los Angeles (EUA), i TMZ va apuntar a una sobredosi com la causa de la mort de l’artista, tot i que ara per ara no hi ha una confirmació oficial sobre això.

El raper, que va mantenir una relació amb l’estrella del pop Ariana Grande i que havia tingut problemes amb les drogues, va llançar el passat 3 d’agost el seu últim àlbum, “Swimming”, amb què anava a començar el 27 d’octubre a San Francisco una gira nord-americana.

La seva relació va estar marcada per diversos episodis que van acabar per deteriorar-la

Polèmica carrera musical

Nascut el 19 de gener de 1992 a Pittsburgh (EUA), Malcolm McCormick, pel seu nom real, va captar l’atenció de la indústria i els fans del hip-hop amb el seu mixtape de 2010 “KIDS: Kickin' Incredibly Dope Shit”.

El seu primer àlbum va arribar al mercat un any després sota el títol “Blue Slide Park”, que va arribar al primer lloc de la llista Billboard 200 que determina setmanalment els discos més venuts als Estats Units.

El 2014 va llançar “Faces”, una mixtape en la qual abordava els seus problemes personals amb el consum de drogues.

“Solia rapejar d’una manera súper oberta sobre merda realment fosca”, va confessar l’artista al parlar sobre aquella època en un reportatge publicat dijous al portal Vulture.

“Perquè això era el que estava experimentant en aquell moment. Està bé, és bo, així és la vida. Hauria de ser totes les emocions”, va afegir.

En aquest mateix text a Vulture, Miller va parlar sobre la pressió que va experimentar com a artista, els perills de la fama i la incapacitat de controlar la imatge pública quan és tractat com una celebritat.

“Potser estic equivocat. Potser és només un joc que no he aconseguit jugar. Però sembla simplement esgotador estar sempre lluitant per alguna cosa, estar sempre lluitant pel que creus que hauria de ser la teva imatge. Mai seràs capaç de fer-te entendre. Mai serà real. Ningú em coneixerà realment, va indicar.

Notícies relacionades

El raper va protagonitzar per a la cadena MTV el programa de telerealitat “Mac Miller and the Most Dope Family”.

Grande es va comprometre el juny amb l’humorista Pete Davidson després de sortir junts durant algunes setmanes.

Temes:

Música