51a edició

El Festival de Sitges obrirà amb la nova versió de 'Suspiria'

zentauroepp44804956 dakota johnson   suspiria180828141716

zentauroepp44804956 dakota johnson suspiria180828141716

1
Es llegeix en minuts

La nova versió del clàssic 'Suspiria', dirigida per Luca Guadagnino, obrirà el 51è Sitges-Festival Internacional de Cine Fantàstic de Catalunya el 4 d’octubre, ha informat aquest dimecres la mostra.

La cinta, versió de la pel·lícula de 1977 de Dario Argento, serà presentada per Guadagnino i l’actriu Tilda Swinton, que també rebrà el Gran Premi Honorífic.

La pel·lícula, que veurà la llum en l’edició de la Mostra de Venècia en curs, centrada en una companyia de dansa, també està protagonitzada per Dakota Johnson, Chloë Grace Moretz, Mia Goth i Jessica Harper, protagonista del film d’Argento, i la banda sonora ha sigut creada pel líder de Radiohead, Thom Yorke.

Notícies relacionades

Swinton rebrà el Gran Premi Honorífic en reconeixement a la seva trajectòria, en la qual figuren pel·lícules com ara 'Orlando’, 'Quemar después de leer', 'Tenemos que hablar de Kevin', 'Rompenieves', 'El Gran Hotel Budapest' i 'Dr. Strange'.

El reconeixement a Swinton se suma als premis ja anunciats per a Peter Weir, Nicolas Cage, Ed Harris, Pam Grier, Ron Perlman, Traci Lords i Helga Liné.