PROMOCIÓ EXCLUSIVA

Cinemes Girona i EL PERIÓDICO ofereixen 365 dies de cine per només 59 euros

L'abonament anual permet veure tantes pel·lícules com es vulgui un mateix dia i tots els dies de l'any

El passi ja està a la venda a Entradas.elperiodico.com i només estarà disponible fins al 31 de juliol

publico-asistente-a-una-sesin-de-cinemes-girona

publico-asistente-a-una-sesin-de-cinemes-girona

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Compra aquí el teu abonament per als Cinemes Girona

ElsCinemes Girona consoliden la seva aposta pels més cinèfils reeditant l’abonament anual per cinquè any consecutiu. El carnet d’abonat d’aquesta sala compta ja amb un públic molt fidel que coneix i disfruta dels avantatges de poder anar al cine qualsevol dia, a qualsevol sessió, sense haver de preocupar-se del preu. Vist l’èxit, els Cinemes Girona actualitzen la campanya i tornen a oferir l’abonament per només 59 euros (més 1,21 de despeses de gestió). Pel que costa anar vuit vegades al cine s’hi pot anar tot l’any, i tantes vegades com es vulgui.

Entradas.elperiodico.com és el punt de venda exclusiu d’aquest passi anual, que està disponible per a tots els cinèfils. L’única limitació d’aquest carnet és que només està disponible fins al31 de juliol.

Notícies relacionades

L’abonament s’acredita amb una targeta, personal i intransferible, que s’entrega a les taquilles del cine presentant el comprovant de compra d’Entradas.elperiodico.com. Amb el carnet a la mà, l’abonat ja pot accedir a tantes sessions com vulgui qualsevol dia de la setmana, inclosos els dissabtes, diumenges i dies festius. El carnet no es pot cedir a tercers, però una mateixa persona pot adquirir més d’un abonament i, ‘a posteriori’, indicar la identitat de la persona que podrà disfrutar-ne.

L’abonament és vàlid des del mateix dia de la compra fins al 31 de juliol del 2019. Els Cinemes Girona (carrer Girona, 175) és una de les sales amb més tradició de la ciutat. El local compta amb tres platees i presta especial atenció al cine independent i d’autor, sense oblidar els grans èxits de taquilla. L’abonament anual serveix per a tots els passis de cine comercial, però no inclou l’accés a festivals, mostres, sessions especials d’òpera, ballet o concerts, altres de les especialitats d’aquest espai.