ELS PREMIS DE HOLLYWOOD

Detingut l'home que va robar l'Oscar a Frances McDormand

L'arrestat va penjar un vídeo en què apareix dient que és el guanyador de l'estatueta

Oscars / Periódico

1
Es llegeix en minuts

La policia ha detingut en les últimes hores l'home acusat de robar a Frances McDormand l'Oscar que aquesta acabava de guanyar com a millor actriu perTres anuncios en las afueras'. Segons sembla, en un episodi una mica confús Terry Bryant, de 47 anys, va sostreure l'estatueta durant una de les festes posteriors a la cerimònia de l'Acadèmia de Hollywood.

Bryant va arribar a penjar un vídeo en què apareix a la festa, vestit amb esmòquing, sostenint l'Oscar a la mà i dient a qui volia escoltar-lo que havia guanyat un Oscar. "Mira què tinc. És meu!", se'l sent dir en el vídeo.

Bryant va ser arrestat després que l'Oscar de McDormand desaparegués durant el Governor's Ball, la festa oficial de l'Acadèmia. L'estatueta va ser recuperada i tornada a la seva legítima propietària.

Hamburguesa per celebrar el retrobament

"Després d'una breu separació, Frances i el seu Oscar es van tornar a reunir feliçment. Van celebrar el retrobament amb una hamburguesa doble de formatge a In and Out (una cadena de menjar ràpid), va fer broma el representant de McDormand, Simon Halls, en un breu comunicat amb el qual donava per tancat l'incident.

No és clar en qualitat de què Bryant va poder assistir a la festa, però la policia ha informat que tenia una entrada. Tampoc és clar com va aconseguir robar l'estatueta ni com es va aconseguir recuperar-la. No obstant, el fotògraf de l'agència Reuters Mario Anzuoni va veure com un representant de l'Acadèmia li entregava l'estatueta a Gary Oldman, guanyador de l'Oscar a millor actor, i aquest posava per a les fotos amb els 2 Oscar abans de tornar el de McDormand.

Notícies relacionades