Kylie Minogue oferirà un concert "íntim" a la Sala Bikini

La cantant australiana actuarà el 16 de març a Barcelona

Les entrades estaran a la venda el 15 de febrer

La cantant australiana Kylie Minogue.

La cantant australiana Kylie Minogue. / AFP / CARL COURT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kylie Minogue oferirà un concert a la Sala Bikini de Barcelona el pròxim 16 de març en el marc d'una gira europea de cinc actuacions "íntimes", que començarà amb un primer espectacle el dia 13 de març al Café de París de Londres.

Segons ha informat avui la promotora Doctor Music, després d'aquest concert inicial a la capital britànica, Kylie Minogue actuarà l'endemà a la sala Gorilla de Manchester; el divendres 16 de març estarà a la sala Bikini de Barcelona; el diumenge 18 farà un concert al Café de la Danse, de París; i acabarà la seva gira el dimarts 20 de març a la sala Berghain de Berlín.

La cantant i compositora australiana presentarà en aquesta gira el seu nou àlbum, Golden, que surt al mercat el pròxim 6 d'abril.

En un comunicat, Kylie Minogue ha manifestat que està "molt emocionada" per interpretar les seves cançons en "aquests icònics clubs europeus".

Notícies relacionades

L'artista, que es va sentir "revitalitzada" mentre gravava aquest nou àlbum a Nashville, ha revelat, així mateix, que els concerts de la gira seran "nous, íntims i divertits".

Les entrades per al seu concert a Barcelona estaran disponibles a partir del 15 de febrer.