Arctic Monkeys, Nick Cave, Björk i Lorde, al Primavera Sound

El festival anuncia un dia abans del previst els noms del cartell de la seva divuitena edició

fsendra22529533 barcelona  25 05 2013  festival primavera sound en el parc d180129193017

fsendra22529533 barcelona 25 05 2013 festival primavera sound en el parc d180129193017

2
Es llegeix en minuts

L’esperat cartell del festival Primavera Sound 2018 ha arribat amb nocturnitat i ple d’estrelles. Ahir a la nit, un dia abans del previst, els organitzadors de la gran cita indie van revelar els noms dels grups de la 18a edició, que se celebrarà del 30 de maig al 3 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona. Al cartell, amb gairebé 200 artistes, ressalta la presència d’Artic Monkeys, que encapçalen la delegació musical després de quatre anys sense pujar a un escenari, la islandesa Björk, els nord-americans The National o el rocker Nick Cave amb la seva banda The Bad Seeds.

D’A$AP ROCKY A JANE BIRKIN 

La pròxima edició del festival també llueix cartell amb l’estrella pop Lorde, Migos 

–convertits en autèntica sensació del 2017 gràcies al seu himne Bad and Boujee–, l’aspirant a rei del hip-hop A$AP Rocky i el mite Jane Birkin, entre molts altres.

Els organitzadors de l’esdeveniment van acompanyar l’anunci amb un vídeo amb estètica western i d’uns tres minuts de durada, en què enumera els noms de The War On Derugs, Tyler The Creator, Haim, Lykke Li, Beach House i Chvrches. La cita també acollirà Vince Staples, Father, John Misty, Fever Ray, Arca, Charlotte Gainsbourg, The Internet, Slowdive, The Blaze, Warpaint, Floating Points, Grizzly Bear, Belle and Sebastian, Majid Jordan, Jon Hopkins i Four Tet.

UN ELENC IMPRESSIONANT 

L’elenc d’artistes és realment soprenent. Amb la inclusió d’una gran varietat d’estils, el festival busca ser un certamen complet, respectant artistes amb firma, bandes amb molt de present i joves emergents. Com diuen els organitzadors del Primavera Sound: «Els grups desconeguts d’avui seran els caps de cartell de demà». També hi ha un grup d’artistes que ja formen part de l’ADN d’aquesta cita indie, com Beach House, que farà el seu únic concert en festivals a Europa, Mogwai o Slowdie.

Notícies relacionades

El festival també tindrà un espai per al ball, de fet, més que mai. I molts són els que repeteixen, com C Tangana (tres visites consecutives ja) o les germanes Haim.

Deerhunter, Johann Johannsson, Carpenter Brut, Spritiualized, Rhye, Kelela, Ty Segal and The Freedom Band, The Breeders, Cigarretes After Sex, Panda Bear, John Talabot, Car Seat, Headrest, Oneohtrix, Point Never, Unknown, Mortal Orchestra i Fermín Muguruza són alguns dels altres noms del cartell.