Cultura

El Centre d'Arts Escèniques de Terrassa dedica la seva nova temporada a la creació contemporània

La programació posarà especial èmfasi en el teatre d'autor i el talent local

1
Es llegeix en minuts
EFE / TERRASSA

El Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) ha presentat la nova temporada, que anirà de gener a juny de 2018, plena de grans produccions, creació contemporània, teatre d'autor i talent local.

El centre, dirigit per Pep Pla, ha anunciat que la nova programació arrencarà el 21 de gener al Teatre Alegria amb la Producció Nacional de Dansa "L'estol + Many".

El 28 de gener, serà el torn de "L'electe", una obra de teatre còmica dirigida per Jordi Casanovas amb text de Ramon Madaula sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques, amb Roger Coma i Abel Folk de protagonistes.

El 18 de febrer, arribarà al Teatre Principal "E.V.A.", una comèdia dramàtica escrita a sis mans per al 25è aniversari de la mítica companyia T de Teatre, que farà reflexionar el públic sobre el dolor de la mà de coneguts artistes com Àgata Roca, Albert Ribalta, Marta Pérez o Carme Pla.

El 24 de febrer, "El traspàs", de la mà d'Eloi Falguera, explicarà la història de dos mossos d'esquadra al final de la Guerra Civil, i el 25 de febrer serà el torn de "Medusa", obra adaptada de Ricardo Menéndez que fa un viatge a les barbàries del segle XX.

Al març arribarà "La visita de la vella dama", de Jordi Palet, "La meva mare i jo", interpretada per Rosa Vicente i Sonia Gómez, "Silence", que investiga la infància a través dels nens i la gent gran, i "Landscape/el idiota i lo sublime", d'Ernesto Collado.

A l'abril, serà el torn de "Cyrano" amb versos i espases i coneguts actors com Lluís Homar, Sílvia Pérez Cruz o David Bufarull, i "La casa de la muntanya", un projecte escènic sobre la figura del poeta Eudald Puig,

Al maig, "Adossats" mostrarà una trobada familiar còmica amb Ramon Madaula, Jordi Bosch i Carles Canut, sota la direcció de Jordi Casanovas, mentre que al juny es programa "Elixir", el primer festival poètic 100% gratuït de Catalunya, produït pel CAET i l'Ajuntament de Terrassa.

Notícies relacionades

El CAET també organitzarà la jornada Genoma 3, el diumenge 11 de març, amb els espectacles de Sonia Gómez i de Nico Jongen de "Ça Marche", mentre que la nova programació també comptarà amb quatre espectacles familiars.

Més notícies de Terrassa