Anar al contingut

GIRA EUROPEA

Pearl Jam actuarà a Barcelona i Madrid al juliol

Les entrades per al concert de la banda d'Eddie Vedder al Palau Sant Jordi sortiran a la venda el 8 de desembre

Pearl Jam actuarà a Barcelona i Madrid al juliol

MAITE CRUZ

Pearl Jam actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 10 de juliol, segons ha informat la promotora Live Nation en un comunicat. La històrica banda d'Eddie Vedder, pionera del grunge, també actuarà en la tercera edició del festival Mad Cool, que tindrà lloc a Madrid del 12 al 14 de juliol. Les entrades del seu concert a Barcelona sortiran a la venda el divendres 8 de desembre, a partir de les 10 hores a través de la seva xarxa oficial de distribució.

Els dos anuncis d'avui confirmen el que era un clam a les xarxes socials. Pearl Jam no actuava a Catalunya des del concert que va fer al Pavelló Olímpic de Badalona el 2006, el mateix any de la seva última actuació a Madrid.

Autors de 10 discos d'estudi, des de Ten (1991) fins a Lightning bolt (2013), Pearl Jam és una de les bandes més aclamades per la crítica i el públic, com ho reflecteixen els més de 60 milions de còpies venudes a tot el món. 

El tour europeu de Pearl Jam començarà el 12 de juny a Amsterdam i s'acabarà el 14 de juliol a Lisboa. En el cas del festival Mad Cool, que a més ha confirmat altres grups com Depeche Mode, Queens of The Stone Age i Massive Attack, la venda s'iniciarà el dimarts 5 de desembre a les 11 hores.

0 Comentaris
cargando