03 juny 2020

Anar al contingut

A L'OCTUBRE

Broadway acollirà el Bruce Springsteen més íntim

El 'Boss' anuncia una sèrie de concerts en una petita sala novaiorquesa en què només hi haurà "guitarra, piano, paraules i música"

Broadway acollirà el Bruce Springsteen més íntim

FERRAN SENDRA

Bruce Springsteen, conegut pels seus maratonians concerts en estadis plens com un ou, ha anunciat aquest dimecres a través de la seva pàgina web una sèrie d'actuacions íntimes a Broadway. Seran vuit setmanes amb el títol 'Springsteen on Broadway' al Walter Kerr Theatre. Les entrades es posaran a la venda a finals d'agost.

"Volia fer alguns xous que fossin més personals i íntims", diu el músic en un comunicat. L'elecció de Broadway és pels seus "bonics i vells teatres", continua, que li proporcionaran l'escenari "adequat" per al que vol fer. "Amb 960 seients, el Walter Kerr Theatre és probablement l'escenari més petit" en què ha tocat en els "últims 40 anys", assegura.

Seran concerts amb "la guitarra, el piano, les paraules i la música", explica, amb "algunes parts parlades, altres, cantades". Un espectacle en què el músic nascut a Nova Jersey el 1949 repassarà la seva vida i el seu treball amb l'objectiu d'"entretenir i comunicar valors".

'Springsteen on Broadway' farà sortir el 'Boss' a l'escenari cinc vegades per setmana des del 12 d'octubre al 26 de novembre.