LLANÇAMENT DISCOGRÀFIC

Miley Cyrus anuncia per al 29 de setembre el seu disc 'Forever now'

Es coneixen dos temes de l'àlbum, 'Malibu' i 'Inspired', amb què anticipa una nova etapa allunyada del contingut sexual de 'Bangerz'

zentauroepp33357027 gente  la cantante miley cyrus  que ser  jurado en la pr xim170718171617

zentauroepp33357027 gente la cantante miley cyrus que ser jurado en la pr xim170718171617

1
Es llegeix en minuts

L'artista nord-americana Miley Cyrus ha anunciat a través de la publicació d'una fotografia a la seva web oficial i d'una altra al seu compte d'Instagram que el seu nou àlbum d'estudi portarà per títol 'Forever now' i que es publicarà el 29 de setembre.

Fins ara es coneixien dos temes d'aquest àlbum, 'Malibu' i 'Inspired', amb què va anticipar una nova etapa en la seva carrera discogràfica, allunyada de la polèmica i el contingut més sexual que va marcar l'exitós 'Bangerz'.

'Forever now' serà el sisè treball d'estudi de la cantant originària de Nashville (EUA), que va publicar el 2007 'Meet Miley Cyrus', que van seguir 'Breakout' (2008), 'Can't be tames' (2010), el citat 'Bangerz' i el més experimental 'Miley Cyrus & Her Dead Petz' (2015).

Notícies relacionades

Estrella des de la seva infantesa gràcies al seu paper de Hannah Montana a la sèrie del mateix nom produïda per Disney Channel, si s'hi inclouen els discos publicats amb aquell àlies, se li estimen unes vendes superiors als 16 milions de còpies.

També s'ha anunciat que Cyrus serà un dels artistes que actuaran el 27 d'agost en la cerimònia dels Video Music Awards de la cadena MTV, probablement per presentar alguns dels seus nous temes.