Aquest és el nou vídeo més vist a Youtube

'See you again', l'homenatge Paul Walker de 'Fast & Furious 7', del raper Wiz Khalifa i Charlie Puth, nou rècord de visualitzacions superant Psy i el seu 'Gangnam Style'

1
Es llegeix en minuts

Amb més de 2.895.724.600 visualitzacions, el vídeo musical del raper Wiz Khalifa i Charlie Puth del tema ‘See you again’, de la banda  sonora de ‘Fast & Furious 7’ i ‘Fast & Furious 7’homenatge al desaparegut Paul Walker, ja s'ha convertit en el més reproduït a Youtube. El vídeo ha superat així com el més vist el ‘megahit’ del sud-coreà Psy 'Gangnam Style',Psy 'Gangnam Style' que el juliol del 2012 va arribar al rècord de 2.000 milions de visites i va trencar fins i tot el marcador de Youtube, que va haver de reprogramar el comptador perquè aquest seguís sumant, com així ho ha fet, fins a arribar avui a més de 2.894.530.000 visualitzacions.

Aquest nombre estratosfèric de visites significaria que si una persona l'estigués veient i sentint una vegada rere l'altra consecutivament hauria trigat 21.759 anys, és a dir, que s'hauria hagut de remuntar a l'última edat del gel. 

‘See you again’ es va convertir en un homenatge a l'actor Paul Walker, popular coprotagonista de la saga ‘Fast & Furious’, en el paper de l'expolicia Brian O'Connor, i juntament amb Vin Diesel. Walker va morir el novembre del 2013 quan el cotxe en què anava de copilot va tenir un accident de trànsit fatal a Los Angeles, abans d'acabar la setena entrega de l'exitosa franquícia.  

Notícies relacionades

Amb versos com "ha sigut un llarg dia sense tu, amic meu / I t'ho explicaré tot quan et torni a veure", ‘See you again’ s'ha convertit en un dels temes més sol·licitats als funerals britànics, segons la BBC.

Al rànquing de vídeos musicals més vistos a Youtube, darrere de 'See you again' i 'Gangnam Style', s'hi situen 'Sorry', de Justin Bieber (2.635.572.161), 'Uptown Funk', de Mark Ronson (2.550.545.717), i 'Despacito', el 'hit' estiuenc de Luis Fonsi (2.482.502.747)