PATROCINAT PER EL PERIÓDICO

El Niño de la Hipoteca presenta un concert a l'Auditori amb grans sorpreses

L'actuació comptarà amb convidats especials que donaran la rèplica al cantant

La cita és el 6 de novembre i les entrades estan a la venda en exclusiva a entrades.elperiodico.cat

nh horiz

nh horiz

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Compra aquí tus entradas para el Niño de la HipotecaEl Niño de la Hipoteca, nom artístic de Guiu Cortés, ha demostrat sempre una enorme generositat a l'hora de col·laborar amb altres artistes. En el concert que presenta EL PERIÓDICO a l'Auditori, aquesta generositat serà tornada amb la participació d'aquests amics en la seva actuació. El 6 de novembre, el 'cantautuber', com a ell li agrada definir-se, es presentarà a l'escenari amb la seva guitarra i promet interessants sorpreses.

Notícies relacionades

Les entrades per al concert ja estan a la venda en exclusiva a la taquilla 'on line' entrades.elperiodico.cat. Totes les localitats tenen el mateix preu, 20 euros, a excepció de 150 butaques de platea que costen 50 euros, però que inclouen un regal. Els fans més entusiastes de Cortés poden optar per aquests tiquets VIP, que a més de ser preferents a la platea de l'Auditori permetran assistir a una trobada exclusiva amb l'artista el dia 7 d'octubre a la sala Vivaldi de Barcelona. En aquest 'show case' el Niño de la Hipoteca farà un avançament de l'actuació del 4 de novembre i conversarà amb els assistents.

En pocs anys, i gràcies la força de les xarxes socials, aquest cantautor, nascut al Guinardó, ha aconseguit una enorme repercussió i compta amb un gran nombre de seguidors. El Niño de la Hipoteca ha provocat una petita revolució en el panorama musical del nostre país. Apostant per l'autoedició, per la música en directe, allargant la mà a projectes emergents i fomentant les sinergies i la col·laboració entre projectes aconsegueix que els seus vídeos a Youtube tinguin xifres de visionat milionàries. Un dels seus lemes, "la música no és una competició" (que explica i desenvolupa en un videoblog que es pot veure al seu canal de Youtube) és el que defineix aquest concert tan especial. Una nit per demostrar que l'art és compartible i compatible en lloc de ser competible, envoltat d'amics de professió. Des d'artistes populars i consagrats fins a artistes emergents amb molt potencial. Un concert produït per Les Nits de l’Art i presentat per EL PERIÓDICO que només passarà una vegada.