PROJECTE

Tom Cruise rodarà 'Top Gun 2'

L'actor confirma que protagonitzarà l'any que ve l'esperada continuació de l'èxit dels 80

zentauroepp30224898 tom cruise top gun170524092849

zentauroepp30224898 tom cruise top gun170524092849

1
Es llegeix en minuts

Després d'anys de rumors i expectatives, Tom Cruise ha confirmat aquest dimecres que es tornarà a posar en el paper del pilot Maverick en la continuació de 'Top Gun', que "probablement" començarà a rodar l'any que ve. "Es farà. És segur que es farà", ha afegit sense donar més detalls l'actor a Austràlia, on està fent la promoció de 'La momia'.  

Notícies relacionades

Fa un parell d'anys, el juny del 2015, havia sigut un responsable de la productora Skydance qui havia anunciat que Hollywood estava preparant 'Top Gun 2' i que comptava amb Cruise per tornar a protagonitzar la pel·lícula. També avançava que en la nova trama els drons tindrien un paper important. El productor Jerry Bruckheimer també havia alimentat els rumors en diverses ocasions. De fet, la possibilitat d'una segona part cueja des de finals dels 80, quan el film original va obtenir un èxit que va catapultar la carrera de l'actor de 'Missió impossible'. Després del suïcidi del director de 'Top Gun' (1986), Tony Scott, el 19 d'agost del 2012, el mateix Cruise ja s'havia mostrat molt interessat a tornar a interpretar Maverick.  

Val Kilmer, Kelly McGillis, Meg Ryan i Tim Robbins van figurar en el repartiment de 'Top Gun', que va ser un èxit de taquilla, amb més de 300 milions d'euros a tot el món. Cruise hi encarnava Pete 'Maverick' Mitchell, un fogós, indisciplinat i atrevit pilot en una escola d'instrucció d'elit.