RETORN ESPERAT

Edward James Olmos confirma la seva presència a 'Blade Runner 2049' com a Gaff

L'actor s'afegeix al repartiment de l'esperada pel·lícula de Denis Villenueve al costat de Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas i Robin Wright

edward-james-olmos-blade-runner

edward-james-olmos-blade-runner

1
Es llegeix en minuts

Les notícies sobre 'Blade Runner 2049', l'esperada continuació del clàssic futurista de culte de Ridley Scott, arriben amb comptagotes, amb la consegüent tensió nerviosa per a la nombrosa legió de fans, que compten els dies per a l'estrena, prevista per al 6 d'octubre. L'última notícia, i molt rellevant, és el retorn d'Edward James Olmos encarnant novament el 'blade runner' Gaff, el fosc policia que vigilava de prop Rick Deckard (Harrison Ford) i deixava al passar figuretes d'origami. Així ho va confirmar el mateix actor en una entrevista al programa 'The trend talk', com poden escoltar a partir del minut 18, aproximadament, del vídeo:

"He firmat un contracte de confidencialitat de set pàgines. Jo ho he fet, el meu mànager ho ha fet, el meu agent ho ha fet, tothom ho ha fet. No en podia parlar, però ¿sabeu què? Aquesta serà la primera vegada que li dic al món que tornaré a ser Gaff a 'Blade Runner 2049'", deixa anar James Olmos, que reconeix que el paper en la pel·lícula de Denis Villeneuve és "molt petit" i es limita a una única escena en què "algú intentarà investigar coses sobre nosaltres en aquell moment", possiblement en al·lusió al paper de Ryan Gosling en aquesta nova entrega. En qualsevol cas, en l'original del 1982, el protagonista de la sèrie 'Battlestar Galactica' també apareixia en escasses seqüències, però el seu paper era decisiu en el desenvolupament de la història, sobretot en el desenllaç sota la pluja.

De moment, ben poc se sap de 'Blade Runner 2049'. La ressenya oficial ens diu que, 30 anys després dels esdeveniments de la pel·lícula original, un nou 'blade runner', l'oficial K (Ryan Gosling), treu a la llum un secret ocult que pot conduir al caos el que queda de la societat. El descobriment porta l'oficial K a intentar trobar Rick Deckard (Harrison Ford), desaparegut des d'aleshores.

Notícies relacionades

Escrita per Hampton Fancher i Michael Green, 'Blade Runner 2049' compta en el repartiment, a més de Ford, Gosling i James Olmos, amb Robin Wright, Dave Bautista, Sylvia Hoeks, Ana de Armas, Carla Juri, David Dastmalchian, Barkhad Abdi, Lennie James i Jared Leto. La fotografia va a càrrec de Roger Deakins i la música ha sigut composta per Jóhann Jóhannsson.

El 20 de desembre passat, es va donar a conèixer el primer tràiler de 'Blade Runner 2049', ple de referències a la pel·lícula de Ridley Scott

L’estrena de ’Blade runner 2049’ està prevista el 6 d’octubre del 2017.  / periodico