28 febr 2020

Anar al contingut

Un nen de 15 anys se salta les classes i Bruce Springsteen el convida a tocar amb ell

Un noi australià aconsegueix cantar i tocar amb el Boss en dues ocasions diferents

Amb només 15 anys, l’australià Nathan Testa ha viscut l’experiència dues vegades.

Ja és gairebé una tradició que Bruce Springsteen faci pujar els seus seguidors a l'escenari, de fet ja en el vídeo de 'Dancing in the Dark' es jugava a la idea de pujar una admiradora a l'escenari, encara que l'escena, és clar, no tingués res d'improvisada ja que la noia en qüestió era l'actriu Courteney Cox, que més tard es faria famosa pel seu paper de Monica a 'Friends'. Així, si fa uns mesos va ser una nena de quatre anys la que va pujar a ballar amb el cantant, aquesta vegada, dijous passat, l'afortunat ha sigut un noi de 15 anys, l'australià Nathan Testa, durant un concert a Brisbane.

Nathan va cridar l'atenció del cantant amb una pancarta en què deia “M'he saltat les classes i em sento fatal. ¿Puc tocar 'Growing Up' amb tu”. El músic, a qui no li va importar premiar aquesta falta, va preguntar a l'adolescent si se sabia els acords i el va convidar a tocar amb ell. La cosa va funcionar bé i el cantant va acabar fent-li els cors al noi, que es va anar entusiasmant a dalt de l'escenari. En un moment donat i enmig de la interpretació, el músic de Philadelfia va explicar una anècdota personal al noi: li va dir que la seva primera guitarra la va tenir exactament als 15 anys. “Em vaig adonar que no importa si toques bé o no sinó l'actitud que demostris. Així que em vaig plantar davant el mirall i vaig provar unes quantes postures”. El públic va respondre a aquestes confessions enfervorit.

Nathan s'ha convertit gairebé en un professional de pujar a l'escenari amb el Boss, ja que aquesta no és la primera vegada que ho fa. El 2013 i també a Brisbane va aconseguir cantar amb ell 'Waitin’on a Sunny Day'. Aleshores Nathan tenia 11 anys.