MISSATGE DE LOBEZNO

Hugh Jackman, operat de nou d'un càncer de pell

L'actor tranquil·litza els seus seguidors i els demana que utilitzin sempre protector solar

 

  / AP / EVAN AGOSTINI

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'actor australià Hugh Jackman s'ha sotmès a una nova intervenció per tractar-se del càncer de pell que li va ser diagnosticat el 2013. Jackman, de 48 anys, va anunciar ell mateix a les xarxes socials que els metges li havien trobat un carcinoma de cèl·lules basals al nas i l'hi havien retirat. És la sisena operació que pateix l'actor a conseqüència de la malaltia.

Per tranquil·litzar els seus seguidors, l'intèrpret ha publicat als seus comptes de Twitter i Instagram una fotografia seva amb un petit embenat al nas i acompanyada del següent missatge: "Un altre carcinoma de cèl·lules basals. Gràcies a les freqüents revisions i als meravellosos metges, tot està bé. Es veu pitjor amb l'embenat que sense. ¡Us ho juro!". I el 'hashtag' #USADPROTECTORSOLAR".

Notícies relacionades

Jackman sol incloure en els seus missatges aquest tipus d'advertències sobre la conveniència de protegir-se del sol, ja que no fer-ho constitueix la causa més estesa del càncer de pell. Ell mateix va impulsar una línia de filtres solars per a nens després que li diagnostiquessin la malaltia.

L'actor es troba aquests dies en plena promoció de 'Logan', l'última pel·lícula de la franquícia 'X-Men', en què interpreta per última vegada el paper de Lobezno i que es presentarà divendres al festival de cine de Berlín. L'estrena a Espanya està prevista per al pròxim 3 de març.