Laia Costa competeix en els premis Bafta en la categoria Rising Star

L'actriu de 'Victoria' i 'Palmeras en la nieve' ha sigut seleccionada per votació popular

Laia Costa, fotografiada ahir a Sitges.

Laia Costa, fotografiada ahir a Sitges. / PAU MARTÍ

1
Es llegeix en minuts

L'actriu catalana Laia CostaLaia Costa ha sigut nominada als premis Bafta en la categoria de Rising Star, un guardó que reconeix el treball de les estrelles emergents de cine i que és votat pel públic, tal com ha anunciat l'Acadèmia de Cine Britànic aquest dijous.

Costa (Barcelona, 1985) ha sigut seleccionada per votació popular i entre els seus treballs l'organització hi destaca la recent pel·lícula 'Victoria' (2015), un pla seqüència de 134 minuts dirigit per Sebastian Schipper, així com les cintes 'Palmeras en la nieve' (2015) i 'Tengo ganas de ti'.

Amb ella, també apareixen entre els nominats Tom Holland ('Captain America: Civil War', 'En el corazón del mar'), Lucas Hedges ('Manchester by the sea', 'The Grand Budapest Hotel'), Ruth Negga ('Loving', 'Warcraft: The Beginning') i Anya Taylor-Joy ('The Witch', 'Barry').

Notícies relacionades

Cada any, un jurat d'experts de la indústria del cine selecciona cinc intèrprets que hagin demostrat un talent excepcional, dels quals és el públic el que decidirà qui és el guanyador.

El guanyador de l'any passat va ser John Boyega, que es va sumar a una llarga llista en qu+e també hi ha Jack O'Connell (2015), Will Poulter (2014), Juno Temple (2013), Adam Deacon (2012), Tom Hardy (2011), Kristen Stewart (2010), Noel Clarke (2009), Shia LeBeouf (2008), Eva Green (2007) i James McAvoy (2006).