Mor el fill d'un dels fundadors del Cirque du Soleil mentre preparava un espectacle

Olivier Rochette, tècnic de la companyia, va ser envestit per un elevador mentre treballava en l'espectacle 'Luzia'

 

  / JOAN REVILLA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El fill d'un dels membres fundadors de la companyia Cirque du Soleil va morir dimarts passat a San Francisco mentre treballava en les feines de muntatge de l'espectacle del grup 'Luzia', un dels 21, amb un total de 5.000 empleats, que en aquest moment el grup manté en cartell a tot el món. Olivier Rochette, tècnic i fill de Gilles Ste-Croix, un dels fundadors de la companyia, va ser envestit per un elevador. 

L'accident laboral es va produir durant el "premuntatge de l'espectacle" a la carpa del circ instal·lada a l'AT&T Park de la ciutat californiana.

Notícies relacionades

El pare de la víctima, Gilles Ste-Croix, és un dels fundadors del Cirque du Soleil juntament amb Guy Laliberté i Daniel Gauthier. Ste-Croix va ser el creador d'un grup de teatre de carrer quebequès, Les Échassiers de Baie-Saint-Paul, que van ser el germen de la companyia.

Cirque du Soleil va patir fa tres anys, el juliol del 2013, la mort d'un altre dels seus components. En aquell cas, durant la celebració d'un espectacle a Las Vegas, quan la trapezista francesa Sarah Guillot-Guyard es va precipitar al buit.