Luis Eduardo Aute surt de l'hospital després de l'infart

El músic continuarà la seva recuperació en una clínica especialitzada

cjane35024555 el cantante luis eduardo aute durante un concierto en madrid161001112540

cjane35024555 el cantante luis eduardo aute durante un concierto en madrid161001112540 / GDN

1
Es llegeix en minuts

El cantant Luis Eduardo Aute evoluciona favorablement de l'infart que va patir infartel 8 d'agost i que el va obligar a suspendre totes les seves actuacions previstes per a aquesta tardor. El músic va abandonar diumenge passat l'hospital Gregorio Marañón i va ser traslladat a una clínica especialitzada, segons ha explicat el seu mànager, Antonio Peña.

"Està conscient i té una recuperació molt positiva. Estem tots molt contents", ha explicat Peña a l'agència Efe. A altres mitjans ha explicat que la recuperació és molt lenta i va demanar privacitat en aquests moments. 

L'infart li va sobrevenir quan descansava a casa seva, a Madrid, de diversos concerts.

Aute, músic, pintor i poeta, va fer 73 anys el 13 de setembre. Aquest any tenia prevista una gira de concerts per Amèrica Llatina per celebrar els seus 50 anys en la música i acabava de publicar un poemari que repassa tota la seva trajectòria sota el títol 'Sexto animal' (Espasa).

Notícies relacionades

I el mes de juny passat, coincidint amb el Dia Europeu de la Música, va participar en la tercera edició de #MiMúsicaTuRefugio, un macroconcert pels refugiats en què va compartir l'escenari de la Sala La Riviera de Madrid amb Miguel Ríos, Rozalén i Vetusta Morla, entre altres.

Aute tenia previst actuar l'agost passat a Cadaqués, entre altres cites musicals.