TEATRE

Aquesta és la cara de Harry Potter amb 36 anys

Els productors del muntatge teatral que s'estrenarà a Londres distribueixen les primeres fotos del repartiment

fcasals34112130 icult harry albus y ginny potter160601172256 / CHARLIE GRAY SFP

fcasals34112130 icult harry  albus y ginny potter160601172256
 

/

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'obra de teatre Harry Potter i el nen maleït pujarà als escenaris a Londres per primera vegada el 7 de juny, en la primera de diverses representacions prèvies a l’estrena oficial del 30 de juliol. En plena campanya de promoció, els responsables del muntatge teatral han distribuït ja les fotografies dels actors que representaran un Harry Potter adult, convertit en funcionari del Ministeri de la Màgia als seus 36 anys (Jamie Parker), la seva dona, Ginny Weasley (Poppy Miller) i el seu fill Albus Severus (Sam Clemmett).  

També s’han difós ja les imatges de la família Weasley-Granger, composta per Ron Weasley (Paul Thornley), Hermione Granger (Noma Dumezweni) i la filla de tots dos, Rose Granger-Weasley (Cherrelle Skeete).

En l’obra de teatre, que es representarà partida en dues sessions, han passat 19 anys des del final de la història que va acabar amb la mort del mag Voldemort, i el fill de Potter ja està preparat per viatjar a Hogwarts.

Notícies relacionades

El guió de l’obra de teatre coescrita per J. K. Rowling, Jack Thorne i John Tiffany es convertirà en el vuitè llibre protagonitzat per Harry Potter, nou anys més tard del volum que el 2007 va tancar la sèrie,  Harry Potter i les relíquies de la mort. La data de publicació, el 31 de juliol, és la de l’aniversari fictici de Harry Potter. A Espanya, les editorials que han publicat els llibres de Potter, Empúries i Salamandra, han anunciat que la traducció d’aquest vuitè llibre arribarà a les llibreries a l’octubre.

Aquest any també s’estrenarà a les grans pantalles una pel·lícula situada en l’univers de Potter: Animals fantàstics i on trobar-los, basada en un llibre de Rowling.