VIOLENTA DIATRIBA

Ramoncín es desfoga a Facebook després de ser absolt: "Foteu-vos, miserables"

El cantant carrega contra els que l'han "calumniat" i contra els companys de professió que van guardar silenci davant les acusacions

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

El Tribunal Suprem va comunicar dimarts al cantant José Ramón Márquez, Ramoncín que la Fiscalia Anticorrupció havia renunciat a recórrer davant l'alt tribunal contra la sentència de l'Audiència Nacional que el 12 de gener el va absoldre per entendre que no hi havia proves suficients per sustentar l'acusació que havia sostret 57.402 euros a la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) mitjançant una trama d'emissió de factures falses. Poc després de conèixer la notícia, Ramoncín es va deixar anar a gust al seu perfil de Facebook, on ha publicat un text amb una bateria d'insults dirigits als seus crítics, als quals, entre altres vituperis, dedica un vehement (està escrit en majúscules) "FOTEU-VOS MISERABLES!".

Notícies relacionades

"Avui, l'ombra de dubte que tants, i tan mal nascuts, havien projectat sobre la meva persona s'ha dissipat com el fum que sempre va ser", assegura el cantant al seu escrit, en què assegura que en els últims anys ha sigut sotmès "a una Inquisició inhumana i indesitjable". "M'han posat sota la lupa de la justícia com si hagués sigut responsable de la més gran de les atrocitats, m'han jutjat a Twitter, barres de bar, rotllanes, xarxes i tertúlies, ens van treure a pedrades de l'escenari a Viña Rock una colla de covards detestables i pèrfids, i els van riure les gràcies mitjans i 'mamporreros', van callar els companys (?), tan covards i miserables com aquells, i ho van disfrutar els verdaders amics del que els és aliè", denuncia.

La Sala Penal de l'Audiència Nacional va absoldre Ramoncín i tres excàrrecs més de la SGAE (José Luis Rodríguez Neri, Pablo Antonio Hernández Arroyo i Enrique Loras), per entendre que la prova de càrrec presentada contra ells deixava "un marge de dubte suficient i raonable sobre la verdadera intenció i participació en els fets". La fiscalia demanava per al cantant una pena de quatre anys i mig de presó.