ESTRENA MUNDIAL de 'SPECTRE'

Roger Moore afirma que el nou James Bond no ha de ser ni gai ni dona

Les paraules de qui va interpretar 007 arriben en ple debat sobre el successor de Daniel Craig

Daniel Craig protagonitzarà la nova entrega de la saga de James Bond, ’Spectre’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Londres acollirà aquest dilluns l'estrena mundial de 'Spectre', l'última pel·lícula de l'agent 007 James Bond. Una estrena esperadíssima i també envoltada d'incertesa sobre si serà l'última cinta protagonitzada per Daniel Craig. Ell ha jugat a despistar i, encara que ha assegurat a la BBC que no ha pres cap decisió, en el passat ha deixat caure que no tenia la idea de repetir en el paper. Fins i tot va anar més enllà i va proposar Idris Elba com a substitut seu. En aquest debat també hi ha entrat Roger Moore, un dels actors que van encarnar el famós 007. I ho ha fet per rebutjar del tot que el personatge de Bond l'encarni un gai o una dona.

Notícies relacionades

"Ni un gai ni una dona poden ser l'agent Bond simplement perquè no és el que diu Ian Fleming", ha afirmat Moore, de 88 anys, en unes declaracions al 'Daily Mail'. "No es tracta d'homofòbia o racisme, sinó que es tracta de ser fidel al personatge", ha argumentat el veterà actor, que, quan va començar a sonar el nom d'Idris Elba, ja es va manifestar en contra que un negre interpreti 007.

No pensa el mateix que ell Daniel Craig, que defensa que Elba seria ideal i no descarta altres opcions. "Qualsevol cosa és possible. Pots fer el que vulguis mentre resulti creïble i funcioni", va afirmar Craig la setmana passada preguntat sobre el tema. També Pierce Brosnan, una altra de les cares de James Bond, s'ha pronunciat en aquesta línia. A l'agost, Brosnan va proposar un Bond gai o negre.