'Spectre'

Espectacular tràiler del nou James Bond

Més de dos minuts plens d'acció, carreres impossibles per terra, neu i aire, explosions i combats cos a cos, en l'esperat retorn de 007

El film, el 24è de la saga, dirigit per Sam Mendes i protagonitzat per Daniel Craig, s'estrenarà el 6 de novembre

Daniel Craig protagonitzarà la nova entrega de la saga de James Bond, ’Spectre’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Després de les imatges de les quatre noies Bond amb qui es trobarà Daniel Craig a 'Spectre', i del primer 'teaser' que vam veure ja fa mesos, arriba el tràiler complet de la cinta que marcarà l'esperat retorn de l'agent 007 a la gran pantalla.

El sucós tràiler, de dos minuts i mig de durada, està ple d'acció, carreres impossibles per terra, neu i aire, explosions i combats cos a cos. En l'avanç, James Bond comença a desentranyar la xarxa de mentides darrere de les quals s'oculta la misteriosa organització coneguda com a S.P.E.C.T.R.E.

Al llarg de clip, també es veuen diverses trobades entre el protagonista i les quatre sensacionals dones que apareixeran en aquesta nova entrega: Lucia Sciarra (Monica Bellucci), Madeleine Swann (Léa Seydoux),  Eve Moneypenny (Naomi Harris) i Estrella (Stephanie Sigman). I també amb el personatge més enigmàtic Franz Oberhauser, a qui dóna vida el multioscaritzat Christoph Waltz.

ESTRENA AL NOVEMBRE

Sam Mendes es posa darrere de les càmeres de la que és la seva segona --i última, assegura el cineasta-- pel·lícula de la saga de James Bond. Està previst que 'Spectre' arribi als cines espanyols el 6 de novembre.

Notícies relacionades

Juntament amb Daniel Craig, Christoph Waltz Monica Bellucci, Léa Seydoux, Naomi Harris i Stephanie Sigman completen el repartiment principal de 'Spectre' Ben Whishaw, que repeteix com a Q; Andrew Scott, que dóna vida a Denbigh, i David Bautista, que serà Mr Hinx, un dels malvats imponents físicament que lluitaran cos a cos amb l'agent 007.

En la que serà la 24a entrega de la saga basada en el personatge creat per Ian Fleming, Bond haurà de desgranar les capes d'enganys darrere de les quals s'oculta Spectre per desvelar la terrible veritat que s'hi amaga.

Temes:

James Bond