EN COMMEMORACIÓ DE LA PEL·LÍCULA 'RETORN AL FUTUR'

Un museu de Barcelona sortejarà una 'màquina del temps'

L'aparell és, en realitat, una dona contractada pel Museu d'Idees i Invents perquè cuini durant una setmana per al guanyador

L’àvia Conchita cuinarà durant una setmana per al guanyador del sorteig.

L’àvia Conchita cuinarà durant una setmana per al guanyador del sorteig. / MIBA

1
Es llegeix en minuts
IVÁN GÓMEZ / BARCELONA

El Museu d'Idees i Invents de Barcelona (miba) sortejarà una peculiar 'màquina del temps', amb motiu de l'aniversari de la pel·lícula 'Retorn al futur', protagonitzada per Michael J. Fox entre tots els assistents fins a final de mes. 

Aquesta 'màquina del temps' és, en realitat, l'àvia Conchita, que cuinarà menjar del passat per al guanyador durant una setmana. D'aquesta manera, l'afortunat no haurà de perdre temps a la cuina i podrà disfrutar fent el que vulgui.

L'àvia Conchita espera que al guanyador del concurs li agradin els seus plats, especialment les seves especialitats, com la paella, la truita i les croquetes. 

La idea va sorgir per commemorar la data en què els protagonistes de la pel·lícula viatgen fins a l'època actual, i arriben concretament el 21 d'octubre del 2015. Així ho va explicar Pep Torres, director i fundador del miba. 

"Som un museu d'invents i, és clar, ens encanta aquesta pel·lícula i volíem celebrar l'efemèrides de manera original. Conchita, que és una màquina cuinant, cedeix el seu temps perquè altres es gastin el seu en el que vulguin".

Notícies relacionades

El museu també ha volgut retre homenatge a la trajectòria professional d'un presentador de televisió. Es tracta de Jordi Hurtado, a qui han atorgat un 'Delorian' d'or, el cotxe que a la pel·lícula era capaç de viatjar en el temps. I això és perquè el públic l'ha descrit com "l'home que desafia el pas del temps".