MÚSICA

Björk actuarà a Barcelona el 24 de juliol

El Poble Espanyol acollirà el concert de l'artista islandesa en la que serà la seva única actuació a Espanya

L’artista islandesa Björk.

L’artista islandesa Björk.

1
Es llegeix en minuts

Björk ha confirmat que actuarà al Poble Espanyol de Barcelona, el 24 de juliol, en el que serà el seu únic concert a Espanya. Després de moltes negociacions en què s'havia pensat en la possibilitat que l'artista islandesa portés el seu espectacle a la plaça del Macba, finalment s'ha tancat l'acord per portar-lo a la muntanya de Montjuïc.

Les entrades per a l'actuació sortiran en prevenda el dilluns 15 de juny (i fins al 17 de juny, a www.livenation.es i Ticketmaster)

 i les de venda general es podran adquirir a partir del 17 de juny a www.livenation.es, ticketmaster, El Corte Inglés i entrades.com.

Notícies relacionades

Björk portarà a Barcelona el vuitè àlbum de la seva carrera, 'Vulnicura', una exploració dintre de la temàtica de l'amor i del desamor que contrasta amb el context més abstracte del seu anterior disc, 'Biophilia'. La inconformista i original cantant ha escrit i produït 'Vulnicura' en col·laboració amb el productor veneçolà Arca i el músic britànic The Haxan Cloak.

Des del llançament del seu disc 'Debut', el 1993, Björk ha venut més de 20 milions de discos a tot el món i recollit premis com quatre Brit Awards, 4 VMA's i, el 2010, el Polar Music Prize de la Reial Acadèmia Sueca de la Música, en reconeixement de la profunditat personal de les seves lletres i música, i la seva única veu.

Temes:

Música Björk