CÒMIC

'El papir del Cèsar', nou àlbum d'Astèrix

El pròxim còmic del mític personatge creat per Uderzo i Goscinny, del qual van agafar el relleu Ferri i Conrad, es publicarà el 22 d'octubre a nivell mundial

Imatge promocional del títol del nou àlbum d’Astèrix en diversos idiomes.

Imatge promocional del títol del nou àlbum d’Astèrix en diversos idiomes.

1
Es llegeix en minuts

'El papir del Cèsar' és el títol del nou àlbum de la nova etapa d'Astèrix que veurà la llum a nivell mundial el 22 d'octubre del 2015. Aquest dimarts els autors, el guionista Jean-Yves Ferri i el dibuixant Didier Conrad, que van agafar el relleu de la famosa sèrie de còmic creada per Albert Uderzo i René Goscinny, han avançat alguns detalls a la Fira del Llibre de Bolonya.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió, la nova aventura d'Astèrix i Obèlix passarà a la Gàl·lia, mantenint la tradició de tota la col·lecció d'alternar un àlbum on la cèlebre parella de gals viatgen a un altre país amb una altra en què no es mouen de la seva terra. Mantenint el secretisme que sempre envolta aquests llançaments, a més del títol i l'escenari, només s'ha revelat que hi haurà batalles, que hi haurà nous personatges, algun de "molt desagradable", i ¡per descomptat!, hi haurà poció i romans.

'El papir del Cèsar' serà l'àlbum número 36 de la col·lecció, després que Ferri i Conrad, amb el beneplàcit d'Uderzo, publiquessin el 2013 'Astèrix i els pictos', on els irreductibles gals viatjaven a la vella Escòcia. A la roda de premsa a Bolonya també hi han estat presents la directora general d'Hachette Illustrated i Celeste Surugue, director d'Editions Albert Renè, i en videoconferència des de París, el mateix Uderzo i la filla de Goscinny, Anne.