Amb l'esperit d'Astèrix

Ferri i Conrad presenten a Barcelona el primer àlbum dels irreductibles gals sense la firma de Goscinny i Uderzo 'Astérix i els pictos'

El guionista Jean-Yves Ferri, amb Astèrix, i el dibuixant Didier Conrad, amb Obèlix, aquest dimarts, a Barcelona.

El guionista Jean-Yves Ferri, amb Astèrix, i el dibuixant Didier Conrad, amb Obèlix, aquest dimarts, a Barcelona. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
ANNA ABELLA / Barcelona

¡Per Tutatis! Tal dia com ahir, un 29 d'octubre del 1959, Astèrix i Obèlix naixien en el primer número de la revista 'Pilote' de la mà de René Goscinny (mort el 1977) i Albert Uderzo, de 86 anys.

54 anys i 34 àlbums després, quin millor regal que seguir alimentant els 350 milions d'exemplars venuts a tot el món: l'aventura número 35 dels irreductibles gals, 'Astèrix i els pictos' (Salvat, en català i castellà), la primera que no porta la firma dels seus creadors i ambientada a Caledònia, l'Escòcia romana, ja lidera el rànquing d'aquesta setmana després de quatre dies a les llibreries.

Notícies relacionades

Els seus nous artífexs, el guionista Jean-Yves Ferri i el dibuixant Didier Conrad, tots dos nascuts, com Astèrix, el 1959, i seguidors seus de nens, la van presentar ahir a Barcelona.

>> Llegiu la informació completa sobre la nova aventura d'Astèrix i Obèlix a e-Periódico.

Temes:

Còmic Astèrix