Anar al contingut

SEXE SENSE PREJUDICIS

Elena Crespi publica 'Parlem de sexe a casa', una guia per a una bona educació sexual

El llibre de la col·laboradora d'EL PERIÓDICO reflexiona sobre les actituds i les habilitats psicològiques dels adults a l'hora de gestionar el coneixement dels nens sobre sexe

La psicòloga Elena Crespi, col·laboradora d'EL PERIÓDICO amb la seva secció 'Molt més que sexe', publica un llibre amb caràcter de guia per a una bona educació sexual i afectiva. Al llibre, l'autora --especialitzada en sexualitat, parella i creixement personal-- reflexiona sobre les actituds i habilitats psicològiques dels adults a l'hora de gestionar el coneixement sobre el sexe amb els seus fills.

Segons l'autora, l'educació sexual i afectiva s'ha d'entendre com una educació per a la vida, i per tant és important que els adults sàpiguen donar resposta a la curiositat, els dubtes i les inquietuds dels nens i adolescents.

Al llibre --d'Eumo Editorial-- es troben informacions sobre els aspectes més rellevants de la sexualitat infantil i adolescent, així com aquelles qüestions que s'han d'abordar sense prejudicis i amb naturalitat: homosexualitatembarassos en adolescents... Tot això explicat per una especialista dedicada a l'assessorament d'adolescents, parelles i famílies.