SEXE SENSE PREJUDICIS

Elena Crespi publica 'Parlem de sexe a casa', una guia per a una bona educació sexual

El llibre de la col·laboradora d'EL PERIÓDICO reflexiona sobre les actituds i les habilitats psicològiques dels adults a l'hora de gestionar el coneixement dels nens sobre sexe

Portada ’Parlem de sexe a casa’.

Portada ’Parlem de sexe a casa’.

1
Es llegeix en minuts

La psicòloga Elena Crespi, col·laboradora d'EL PERIÓDICO amb la seva secció 'Molt més que sexe', publica un llibre amb caràcter de guia per a una bona educació sexual i afectiva. Al llibre, l'autora --especialitzada en sexualitat, parella i creixement personal-- reflexiona sobre les actituds i habilitats psicològiques dels adults a l'hora de gestionar el coneixement sobre el sexe amb els seus fills.

Notícies relacionades

Segons l'autora, l'educació sexual i afectiva s'ha d'entendre com una educació per a la vida, i per tant és important que els adults sàpiguen donar resposta a la curiositat, els dubtes i les inquietuds dels nens i adolescents.

Al llibre --d'Eumo Editorial-- es troben informacions sobre els aspectes més rellevants de la sexualitat infantil i adolescent, així com aquelles qüestions que s'han d'abordar sense prejudicis i amb naturalitat: homosexualitatembarassos en adolescents... Tot això explicat per una especialista dedicada a l'assessorament d'adolescents, parelles i famílies.