Txarango reivindica la rebel·lia en la segona edició de Clownia

El grup formarà part del cartell juntament amb La Pegatina, Babylon Circus, Amparo Sánchez, El Niño de la Hipoteca i Leo Bassi

La banda tornarà a instal·lar dos escenaris, una carpa i una zona d'acampada a Sant Joan de les Abadesses els dies 26 i 27 de juny

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL/ BARCELONA

"Tornem a plantar aquest campament com a acte de rebel·lia. Com a reivindicació del somni. Celebració de la vida. Per seguir cultivant el pensament crític". Així és com Txarango ha anunciat la segona edició del festival Clownia, que amb tant èxit (l'any passat van vendre 4.000 entrades en només 15 dies) va organitzar a la seva població natal, Sant Joan de les Abadesses. En aquesta mateixa localitat, la banda compartirà cartell amb grups com La Pegatina, Babylon Circus, Amparo Sánchez, El Niño de la Hipoteca, Gertrudis i l'incorregible Leo Bassi, entre altres. La cita, doble, serà els dies 26 i 27 de juny.

Notícies relacionades

El festival desplegarà una vegada més les seves actuacions en diversos espais com la plaça Major, l'escenari principal (per a les actuacions de nit) i l'escenari Àgora, una gran carpa que acollirà el vessant més social, amb música, teatre i circ com a eines de transformació. 

Rialles que motiven

Leo Bassi oferirà un espectacle antològic, amb la seva habitual àcida visió de la religió, la banca, el capitalisme... Mentre que Pallassos en Rebel·lia es convertirà en un espai de solidaritat internacional i de fraternitat entre els pobles que coneixen bé el poder del riure i de l'art. Sorgit arran del Festiclown, el Festival Internacional de Clown de Galícia, i del treball de la cooperativa artística Culturactiva, l'objectiu d'aquest projecte és compartir esperances en llocs que pateixen injustícies i conflictes. Pallassos en Rebel·lia ha acompanyat el procés de formació de la primera companyia de pallassos Zapatista Indígena de la història de Chiapas i ha organitzat el primer festival internacional de Clown del món àrab, el Festiclown de Palestina. Clownia també comptarà amb una zona d'acampada lliure al costat del recinte del festival.

Temes:

Música Txarango