INSCRIPCIONS FINS AL 30 DE DESEMBRE

Manolo García ven 80.000 discos en menys d'un mes

EL PERIÓDICO convida 40 lectors a participar com a figurants en el pròxim videoclip 'Caminaré', que es rodarà al gener

’Es mejor sentir’, el nou vídeo de Manolo García. / periodico

2
Es llegeix en minuts

Manolo García ho ha tornat a aconseguir. El seu últim disc, 'Todo es ahora', ja ha venut 80.000 còpies en menys d'un mes. En un món discogràfic en què cada vegada és més difícil vendre, Manolo García manté impol·luta la seva imatge i la seva marca. Posada la seva veu en fons elegit, qualsevol és capaç d'identificar-la. L'artista retorna en la seva última proposta al rock més guitarrer, a l'essència de 'Mi novia se llamaba Ramón' madurada amb el temps i l'experiència. 

L'àlbum és bàsicament un disc de rock, una col·lecció de cançons plenes de guitarres elèctriques gravades a The Clubhouse Studio, a Rhinebeck, estat de Nova York, i amb l'aportació de veterans músics de l'escena local, molts d'ells habituals en gravacions de David Bowie, Lenny Kravitz, Bruce Springsteen o John Lennon.

EL PERIÓDICO convida 40 lectors a participar com a figurants en el videoclip que Manolo García farà de la seva cançó 'Caminaré', el segon senzill del seu disc 'Todo es ahora'. El rodatge, dirigit per Joan Riedweg, tindrà lloc el 9 de gener, entre les 18.00 i les 20.00 hores. Per participar en la promoció has de ser fan de la pàgina del diari a Facebook i aportar les dades personals. El termini màxim per apuntar-se al sorteig és fins al dia 30 de desembre a les 12 del migdia. La participació en el videoclip és voluntària i no remunerada, i el guanyador haurà d'acceptar les lògiques condicions de cessió d'imatge per a la productora del videoclip. 'Caminaré', segons Manolo García, retrata el seu "moment personal", 'Hoy espero no errar / y si yerro, salga el sol por Antequera", diu la lletra.

Notícies relacionades

Com explicava Núria Martorell en la seva entrevista amb Manolo García, el cantant barceloní ha elegit una peça de guitarres vigoroses i lletres amb contingut. És des de sempre un militant vital. "Sóc ultrapacífic. Però quan les coses no són correctes, t'has de queixar", explica. Però és realista: "Sempre hi ha una part de tu que perd: el cap o el cor. És la dicotomia dels temps grisos". El seu últim disc no és gens gris, és un Manolo García autèntic.