Mortadel·lo i Filemó abdueix les veus d''El Hòbbit'

Un divertit vídeo barreja transcendentals diàlegs del film fantàstic amb les animacions de la pel·lícula de Javier Fesser

¿I si fusiones ’Mortadel·lo i Filemó’ amb ’El Hòbbit’? / periodico

1
Es llegeix en minuts

'Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy 'el Catxondo' és una de les pel·lícules espanyoles que competeix aquest Nadal a la cartellera amb les grans produccions de Hollywood. En honor a l'estrena del tercer lliurament d''El Hòbbit' s'ha creat un original muntatge titulat 'Mortadel·lo i Filemó contra Sàuron' per promocionar el film dels superagents creats pel llapis de Francisco Ibáñez, en què es combinen imatges de la pel·lícula d'animació amb diàlegs del film fantàstic.

Notícies relacionades

Veure al Súper Mortadel·lo i Filemó pronunciar frases dignes d'un film èpic que no té res a veure amb les seves aventures provoca un contrast surrealista. L'hàbil muntatge deixa clar que els herois del còmic estan disposats a plantar cara en la batalla per la taquilla amb la seva millor arma: l'humor.

'Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy 'el Catxondo', dirigida per Javier Fesser i produïda per Zeta Cinema i Pendelton, ha tingut el suport del públic des de la seva estrena a principis de desembre. En la segona setmana ja havia acumulat 2,6 milions d'euros de recaptació i figurava entre els films espanyols més vistos del 2014.

Temes:

Mortadel·lo