El Cirque du Soleil s'instal·larà a Port Aventura durant cinc anys

Les entitats han arribat a un acord de col·laboració després de l'èxit que el circ canadenc va aconseguir l'estiu passat al recinte del parc temàtic situat a Salou i Vila-seca

’Kooza’, del Cirque du Soleil, a Port Aventura, l’estiu del 2014.

’Kooza’, del Cirque du Soleil, a Port Aventura, l’estiu del 2014. / MARTÍ FRADERA

1
Es llegeix en minuts
RAFAEL MORALES / TARRAGONA

Port Aventura i Cirque du Soleil han firmat un acord de col·laboració que preveu que el parc temàtic situat en terreny de Salou i Vila-seca (Tarragonès) sigui una base d'estiu de les carpes de la companyia canadenca durant els pròxims cinc anys. L'acord contempla que els diferents espectacles del circ canadenc es representin al parc durant les successives temporades d'estiu. El primer d'ells serà 'Amaluna', que arribarà per primera vegada a Europa el 2015, segons ha informat aquest dimarts en un comunicat els responsables del 'resort' tarragoní.

La col·laboració entre Port Aventura i Cirque du Soleil va començar l'estiu passat amb l'espectacle 'Kooza', que en només dos mesos va registrar més de 100.000 espectadors. D'aquesta manera, Port Aventura es va convertir en el primer 'resort' d'Europa que acollia un espectacle del Cirque du Soleil. Els responsables del circ van informar llavors que la col·laboració de futur depenia del nombre d'espectadors que anessin a veure 'Kooza' 

Estratègia internacional

Fernando Aldecoa, director general d'operacions i finances de Port Aventura, ha destacat que l'aliança suposa un altre pas en l'"estratègia internacional per posicionar el 'resort' com el millor destí d'oci familiar d'Europa".

Notícies relacionades

L'espectacle 'Amaluna' ha estat l'elegit pel parc temàtic per integrar el programa d'actes amb què celebrarà l'any que ve el seu 20è aniversari. Trufat amb els sempre espectaculars números circenses del Cirque du Soleil, l'obra submergeix els espectadors en una illa misteriosa governada per deesses i guiada pels cicles de la lluna.