AVANÇ A ITUNES

Primer tràiler de la nova pel·lícula de 'La guerra de les galàxies'

Mark Hamill, Harrison Ford i Carrie Fisher destaquen en el repartiment d''El despertar de la Fuerza'

El primer tràiler de l’episodi VII de ’Star Wars: El despertar de la fuerza’.

1
Es llegeix en minuts

Els fans de la saga 'Star Wars' estan d'enhorabona. Aquest divendres ha sortit a la llum el primer tràiler de la nova pel·lícula, 'Star Wars: El despertar de la Fuerza' ('The Force Awakens'). Serà el setè episodi de 'La guerra de les galàxies', una de les sagues més rendibles de la història del cine.

Aprofitant el 'Black Friday' --i la seva relació amb el costat fosc-- la saga ha decidit que aquest divendres seria el dia ideal per mostrar el vídeo.

Notícies relacionades

El llançament d'aquest tràiler s'ha produït mitjançant la plataforma iTunes en exclusiva. Igual com es va fer amb 'Star Wars: Episodio I', el servei de contingut audiovisual d'Apple ha tingut el privilegi de difondre'l abans que ningú.

'Star Wars: El despertar de la Fuerza', dirigida per J. J. Abrams, comptarà amb alguns dels personatges més importants de la sèrie, com Mark Hamill (Luke Skywalker), Harrison Ford (Han Solo) i Carrie Fisher (Leia). A més, s'incorporen nous companys d'aventura com John Boyega, Daisy Ridley i Oscar Isaac, entre altres.