La família de Peret denunciarà els homenatges organitzats sense autorització

"Entenem que aquests festivals i/o concerts són solo per a l'aprofitament i el lucre personal de qui els realitza" asseguren en un comunicat

La millors cançons de Peret. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

La família del rei de la rumba catalana Peret ha anunciat aquest dimarts mesures legals contra els organitzadors de festivals, concerts i homenatges que utilitzin la imatge del músic, mort el passat 27 d'agost, sense autorització.

Notícies relacionades

En un comunicat fet públic aquest dimarts i firmat pel portaveu de la família Pubill, Toni García, l'entorn familiar de Peret expressa la seva "sorpresa i estupefacció" davant la proliferació d'homenatges a Peret en els quals la família ni hi participa ni els recolza. "Entenem que aquests festivals i/o concerts són sol per a l'aprofitament i el lucre personal de qui els realitza, usant sense cap escrúpol les imatges i el nom de Peret", assenyala la família en el text.

La família denunciarà promotors i participants de concerts homenatge en el cas que facin ús de les imatges de Peret, que estan protegides per llei, recorden, i ben aviat anunciarà la data del festival oficial que s'organitzarà en record de la figura del músic i cantant.