Manel, Txarango i La Troba Kung-Fú, triplet estel·lar per a la Mercè

El concert se celebrarà a la platja del Bogatell el dimarts 23, al nou escenari 'Mediterràniament'

El festival BAM dedicarà una nit especial a artistes d'Estocolm

Joan Garriga, de La Troba Kung-Fú.

Joan Garriga, de La Troba Kung-Fú. / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
JUAN MANUEL FREIRE / BARCELONA

Manel, Txarango i La Troba Kung-Fú actuaran el dimarts 23 de setembre a la platja del Bogatell, on se situarà el nou escenari ('Mediterràniament') de Mercè Música, que acaba de donar a conèixer, com el BAM, Barcelona Acció Musical, la seva programació per a aquest any. Els dies de música seran el 19, el 20, el 21 i el 23 de setembre; el 22 hi ha un parèntesi per ser dia laborable.

El popular concert de l'Antiga Fàbrica Damm del BAM acollirà en aquesta ocasió Klaxons, Mishima i la nova promesa del pop-folk català Coriolà. En el programa del BAM també destaca una nit dedicada a l'escena sueca i, en particular, la de la capital Estocolm, amb actuacions de Mariam The Believer, Postiljonen, Seinabo Sey, Frida Sundemo, Zhala i NONONO, que s'ha fet sentir en els últims temps amb la seva cançó-amb-xiulet 'Pumpin’ Blood'.

Notícies relacionades

Altres noms destacats del BAM són Lust For Youth, Lisa Kekaula & The Lips, Fang Island, Protomartyr, Blouse, Javiera Mena i ganxos barcelonins com Aliment, Desert, Seward, El Último Vecino, Extraperlo… Per la seva part, Mercè Música acollirà propostes d'arrel tradicional del pes de Pep Gimeno 'Botifarra' i la Ronadalla i Isaac Ulam i José Domingo, a més del primer concert de la gira de comiat de la mítica Orquestra Plateria.

Mercè Música i BAM uniran forces, a més, en un programa conjunt al Parc del Fòrum. Hi actuaran Fuel Fandango, La Iaia amb la Cobla Bisbal Jove i Delafé y las Flores Azules, entre altres. 

Temes:

Txarango