Nou tràiler de 'Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo'

El 28 de novembre s'estrena la pel·lícula en versió estereoscòpica 3D dels populars personatges de Francisco Ibáñez

La superproducció en 3D, protagonitzada pels famosos detectius de còmic, s’estrena el 28 de novembre. / periodico

1
Es llegeix en minuts

'Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo', la superproducció en 3D centrada en el disseny i la perspectiva dels populars personatges creats per Francisco Ibáñez, compta amb un nou tràiler que avança imatges de la delirant pel·lícula que s'estrena el 28 de novembre.

El responsable d'aquesta pel·lícula d'animació per ordinador en versió estereoscòpica 3D és Javier Fesser, director de 'Camino', guardonada amb sis premis Goya, 'Mortadel·lo i Filemó' i 'El milagro de P. Tinto'. En aquesta nova aventura, els peculiars agents de la CIA hauran de localitzar un esmunyedís delinqüent: Jimmy el Cachondo.

Notícies relacionades

"'Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo' és una comèdia d'acció que fa ús d'un ritme endimoniat per imitar el mestre dibuixant, que va decidir fa més de 50 anys no donar treva als seus lectors a base d'impressionants i surrealistes gags visuals, tots al màxim de bèsties i divertits. És una pel·lícula espectacle, molt familiar, pensada per riure", ha explicat Fesser.

Amb guió del mateix Javier Fesser, Claro García i Cristóbal Ruiz, 'Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo' és una producció de Zeta Cinema en associació amb Películas Pendelton que s'està portant a terme als estudis Ilion de Madrid i  que compta amb la col·laboració de TVE, TV-3, Canal+ i Ono.

Temes:

Mortadel·lo