FESTIVAL DE MÚSICA I CONSCIÈNCIA

Madness, Love of Lesbian i Fangoria, per només 29 euros

El festival Jiwapop llança una oferta a través d'EL PERIÓDICO una setmana abans de l'estrena

Les entrades per veure Macaco i Els Amics de les Arts també es poden trobar a un preu especial, 20 euros

Madness 3 Els autors d’’Our house’ actuaran a Jiwapop.

Madness 3 Els autors d’’Our house’ actuaran a Jiwapop. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

              

El festival Jiwapop encara la setmana prèvia a l'estrena amb una oferta d'última hora. EL PERIÓDICO, diari col·laborador de l'esdeveniment, disposa des d'avui mateix d'entrades al preu rebaixat de 29 i 20 euros, per als concerts del divendres 27 i el dissabte 28 respectivament.

El divendres 27, Jiwapop presenta el seu cartell estrella, amb Madness, Love of Lesbian Fangoria com a actuacions il·lustres. Per només 29 euros es pot disfrutar d'aquest espectacular elenc i altres artistes convidats com Izal Suniverst (enllaç directe a la venda d'entrades per a aquesta jornada).

Notícies relacionades

La nit següent, el dissabte 28, la llista d'artistes és més local. Per només 20 euros es podrà veure a l'escenari Els Amics de les Arts, Macaco, La Pegatina i Gerard Quintana (enllaç directe a la venda d'entrades per a aquesta jornada).

Per als que es vulguin apuntar a les dues jornades, el portal d'entrades d'EL PERIÓDICO posa a la venda també un abonament de 38 euros, que suposa un estalvi d'11 euros  (enllaç directe a la venda d'abonaments).